Micromatic Sistem de purificare a apei

Purificare apăp prin pre-filtrare, osmoză inversă, deionizare

Se obține apă purificată de tip II (conform ASTM) din apa potabilă de la robinet, într-un mod mai ecologic și mai economic.

Flux de producție: 2,5 l/oră Producție maximă recomandată pe zi: 25 l
Calitate apă purificată: <1 µS/cm

Descriere

Micromatic de la Wasserlab – Aparat pentru purificarea apei

Acest echipament combină diferite procese: pre-filtrare, osmoză inversă, deionizare, pentru a produce apă purificată de tip II (conform ASTM) din apa potabilă de la robinet, într-un mod mai ecologic și mai economic. Odată ce instalarea și pornirea echipamentului au fost efectuate, funcționarea sistemului este automată.
Control cu microprocesor care permite monitorizarea pe afișajul digital a calității apei filtrate, a stării echipamentului și a necesității schimbării filtrelor.
Întreținere rapidă și ușoară, fără curățare periodică cu acizi.
Flux de producție: 2,5 l/oră Producție maximă recomandată pe zi: 25 l
Calitate apă purificată: <1 µS/cm
Performanța procesului de osmoză inversă: 95-99%
Îndepărtarea silicaților: >99%
Valorile de producție se bazează pe condiții de operare standard [25ºC / pH 5 -7/4 bar / 250 ppm NaCl] și pot varia în funcție de calitatea apei de alimentare și de variațiile tipice ale membranelor cu osmoză inversă.
Cerințe pentru apa de alimentare: Apă potabilă conform standardelor europene. Presiunea minimă/maximă a apei la intrare: 3 bar / 6 bar. Temperatura apei: 5-35°C. Duritatea apei: < 300 ppm (CaCO3). SDI (Silt Density Index): < 5. Conductivitate: < 1500 μS/cm. Clor Liber: < 1 ppm. Turbiditate: < 1 NTU.
Opțional este disponibil un rezervor din HDPE de 25 litri echipat cu robinet de distribuție si sistem automat de control al nivelului.
Echipamentul este livrat calibrat din fabrică (SGC ISO9001) și echipat cu kit de cartușe.
Condiții de ambient: 5-35°C (ideal 20-25°C), <80% UR fără condens.
Alimentare: 100-240V / 50-60Hz.
Dimensiuni exterioare (adâncime x lățime x înălțime): 40 x 25 x 45 cm.
Greutatea echipamentului: 12 Kg.