Inregistrator de temperatura Saveris 2 T1, conexiune WiFi

796,00 lei (fără TVA)

Conexiune WiFi la internet pentru vizualizarea on-line a valorilor masurate.

Datele sunt salvate in Cloud si pot fi accesate in orice moment, prin intermediul unui PC/tableta/smartphone cu acces la internet.

Alarmele pot fi transmise prin email sau sms.

Descriere

Inregistrator de temperatura WiFi Saveris 2 T1 cu senzor de temperatura NTC intern si conexiune WiFi la internet pentru vizualizarea on-line a valorilor masurate.
Sistemul de monitorizare testo Saveris 2 masoara valorile de temperatura si umiditate in procesul de productie, in zonele de depozitare, in hale si in laboratoare. Este usor de folosit, minimizeaza costurile si timpul de operare oferind in acelasi timp siguranta. Este suficient sa amplasati inregistratoarele Saveris 2 in aria de acoperire a unui router astfel incat inregistratoarele sa fie conectate la internet. Toate valorile relevante de temperatură și umiditate din depozitul dumneavoastră sau de la locul de muncă sunt înregistrate cu precizie de înregistratoarele WiFi special create în acest scop și sunt transmise către Cloud prin rețeaua wireless LAN. Datele sunt salvate in Cloud si pot fi accesate in orice moment, din orice locatie, de catre un numar nelimitat de persoane care cunosc parola si ID-ul prin intermediul unui PC/tableta/smartphone cu acces la internet. Nu este necesara instalarea unui software pe PC. Din browserul de internet accesati contul personal din Cloud unde puteti configura inregistratoarele, vizualiza datele sub forma de tabele si grafice, seta alarme, genera rapoarte, etc.
Specificatii tehnice:
Domeniu de masura temperatura: -30…..+50°C
Acuratete: ±0.5°C; Rezolutie: 0.1°C
Ciclu de masurare in funcție de licenta Cloud: Basic: de la 15 min la 24 h / Advanced: de la 1 min la 24 h.
Memorie interna: 10000 valori.
Dimensiuni: 97 x 75 x 30,5 mm Greutate: 240 g
Alimentare: 4 baterii AA cu durata de viata de aprox. 2 ani.
Include: inregistrator, suport de perete cu lacat, cablu USB, baterii.