pH-metre de laborator

PH-metru de laborator pH50 ViolabЛабораторний pH-метр XS pH 50 VioLab Complete Kit (з електродом 201T)
de la Giorgio Bormac Italia
Caracteristici principale:
Funcții inteligente precum calibrarea automată, compensare automata cu temperatura, autodiagnosticare. Tehnologie avansată digitală pentru îmbunătățirea vitezei de răspuns și a preciziei rezultatelor. Indicator de stabilitate afișat atunci când valorile măsurate sunt stabile, cu 3 niveluri de stabilitate. Calibrare automată în 1 până la 3 puncte cu recunoaștere automată a soluțiilor tampon de pH. Afișează instrucțiunile de calibrare. Raport după calibrare. Diagnosticare automată și afișarea mesajelor de eroare. Ecran mare, cu iluminare. Afișarea simultană a pH-ului și temperaturii.
Toate operațiunile sunt monitorizate în mod constant și semnalizate operatorului de către LED-ul colorat (verde/roșu) situat sub display. Suportul pentru electrozi și soluțiile tampon de pH sunt incluse in livrare.
Domeniu măsurare pH: 0,00 … 14,00 pH Rezoluție pH: 0,01 pH
Precizie pH: aparat ± 0,01 pH ± 1 digit; aparat cu electrod pH: ± 0,02 pH ± 1 digit


PH-metru de laborator pH60 ViolabPiaccametro PH 60 VioLab con stativo portaelettrodi
de la Giorgio Bormac Italia
Caracteristici principale:
Instrument profesional cu display LCD color de înaltă rezoluție, cu posibilitate de reglare a luminozității. Posibilitate de conectare a senzorilor digitali de pH din gama DHS. Navigare simplă atât în meniul de setări cât și în meniul de calibrare datorită ghidului afișat permanent pe display. Calibrare automată a pH-ului în maxim 3 puncte. 2 puncte pot fi definite de utilizator. Calibrare ORP automată într-un punct. Indicarea stabilității măsurării și posibilitatea de a selecta 3 niveluri de stabilitate.
Funcții GLP: data și ora, rechemarea datelor de calibrare și funcție „Calibration due”. Toate operațiunile sunt monitorizate în mod constant și semnalizate operatorului de către
LED-ul colorat (verde/roșu) situat sub display.
Memorare manuală și automată. Capacitate memorie: până la 1000 de seturi de date. Conexiune la PC prin portul micro-USB.
Software Data-Link + disponibil gratuit on-line.
Conexiune externă RS 232 pentru imprimantă.
Domeniu măsurare pH: -2,00 … 16,00 pH Rezoluție pH: 0,01 pH
Precizie pH: aparat ± 0,01 pH ± 1 digit; aparat cu electrod pH: ± 0,02 pH ± 1 digit